Clasa a V-a intensiv, 2023-2024

Rezultatele înainte de contestații:

CONTESTAȚIILE SE DEPUN ÎN DATA DE 26.06.2023, ÎNTRE ORELE 14.00-17.00 LA SECRETARIATUL LICEULUI.

CEREREA TIP SE COMPLETEAZĂ LA SECRETARIAT.

Subiect proba scrisă

Barem proba scrisa

ANUNȚ desfășurare probe

Repartizare săli proba scrisă

Repartizare proba orală

Criterii de departajare proba scrisă

Procedurile operaționale privind testarea elevilor în vederea înscrierii lor în clasa a V – a pentru unitățile de învățământ la care numărul cererilor de înscriere în clasa a V a depășește numărul locurilor oferite, iar clasele a V-a sunt altele decât cele cu predare în regim intensiv a unei limbi de circulație internațională pot fi descărcate aici (procedura ISJ) și aici (procedura liceului).

Procedura operațională privind echivalarea certificatelor lingvistice cu recunoaștere internațională cu testul de competență lingvistică pentru admiterea în clasa a V-a cu program intensiv de predare a unei limbi moderne de circulație internațională, anul școlar 2023-2024, poate fi descărcată aici.

ANEXA 1 – Cererea de echivalare a rezultatelor obținute la examene cu recunoaștere internațională pentru certificarea competențelor lingvistice în limbi străine cu Testul de competență lingvistică pentru admiterea în clasa a V-a cu program intensiv de predare a unei limbi moderne de circulație internațională poate fi descărcată de aici.

ANEXA 2 – LISTA EXAMENELOR CU RECUNOAȘTERE INTERNAȚIONALĂ pentru certificarea competențelor lingvistice în limbi străine, care pot fi recunoscute și echivalate cu testul de competență lingvistică, nivel A1 sau nivel superior pentru admiterea în clasa a V-a cu program intensiv de predare a unei limbi moderne de circulație internațională poate fi descărcată de aici.

ANEXA 8 – Graficul admiterii în clasa a V-a cu program intensiv de predare a unei limbi moderne de circulație internațională, în școlile din județul Prahova în anul școlar 2023-2024 poate fi descărcată de aici.

TEMATICA examenului de admitere în clasa a V-a cu predare a limbii engleze în regim intensiv în anul școlar 2023-2024 poate fi descărcată de aici.

Instrucțiuni pentru elevii participanți la proba scrisă pentru admitere cls V-a intensiv engleză pot fi descărcate de aici.

Modele de subiecte pot fi descărcate de aici și de aici.